Mobile

Slide 4
Неверојатна Понуда!
Image is not available

Регистрирајте го Вашето возило на 12 еднакви рати без камата!

Slide 1
Осигурување на Имоти и Лица
Image is not available

Сите видови на неживотно осигурување по најповолни цени и услови!

Slide 3
Ново!
Возила на рати!
Image is not available

Купете го Вашиот автомобил преку лизинг пакетот од Шпаркасе Лизинг!

Slide 2
А-тест и Хомологација
Image is not available

Широк спектар на услуги акредитирани од овластени институции!

previous arrow
next arrow

За нашата компанија

Домашна фирма со услуги по врвни светски стандарди

Дигиталната трансформација веќе го револуционизира секој аспект од нашите животи и го менува начинот на кој живееме и работиме. Постојано се менуваат и потребите на нашите клиенти, така што наш приоритет е да бидеме чекор пред времето и секогаш да нудиме нови и подобри услуги. 

Мобиле.мк е фирма посветена на интегрирањето на домашните и меѓународните стандарди, регулативи, тестови и сертификации, притоа користејќи ги најмодерните ресурси и нудејќи ги најквалитетните услуги. Исто така нудиме и повеќе видови на осигурителни полиси по најдобри услови и најповолни цени.

Нашата основна мисија е преку обезбедување на квалитетни услуги на нашите клиенти да помогнеме во создавањето на побезбедна, поодржлива и поздрава иднина.
Нашата визија е да бидеме Ваш доверлив партнер секогаш кога најмногу сме Ви потребни.

Што работиме

Ви ги нудиме најквалитетните услуги на пазарот

Осигурување

Mobile.mk во соработка со најдобрите национални осигурителни друштва, Ви нуди полиси за осигурување на возила, осигурување лица и полиси за осигурување на имот, по најпристапни цени и услови.

Хомологација

Според Законот за возила, возилата што ќе бидат увезени во Р.Македонија пред да бидат пуштени во сообраќај потребно е да се провери дали тие задоволуват некакви пропишани технички и еколошки барања.

А-Тест на возила

Широкиот опсег на акредитирани дејности и овластувањата ни овозможуваат да вршиме сложени испитувања и одобрувања на голем број на преправки кај моторните возила.

TÜV Сертификати

Во соработка со TÜV NORD GROUP, нашата фирма нуди услуги од подрачјето на работа на TÜV NORD. Сертификатите кои ги добивате се потполно идентични со оние кои би ги добиле од TÜV NORD во Германија.

EURO Стандард

Според Законот за возила, возилата што ќе бидат увезени во Р.Македонија пред да бидат пуштени во сообраќај потребно е да се провери дали тие задоволуват некакви пропишани технички и еколошки барања.

Останати услуги

Нашата овластена техничка служба издава потврда за исполнување на посебни техничко-експлоатациони услови за возилата со кои се врши превоз во патниот сообраќај, во земјава и странство.

Осигурување

Mobile.mk во соработка со најдобрите национални осигурителни друштва, Ви нуди полиси за осигурување на возила, осигурување лица и полиси за осигурување на имот, по најпристапни цени и услови.

Хомологација

Според Законот за возила, возилата што ќе бидат увезени во Р.Македонија пред да бидат пуштени во сообраќај потребно е да се провери дали тие задоволуват некакви пропишани технички и еколошки барања.

А-Тест на возила

Широкиот опсег на акредитирани дејности и овластувањата ни овозможуваат да вршиме сложени испитувања и одобрувања на голем број на преправки кај моторните возила.

TÜV Сертификати

Во соработка со TÜV NORD GROUP, нашата фирма нуди услуги од подрачјето на работа на TÜV NORD. Сертификатите кои ги добивате се потполно идентични со оние кои би ги добиле од TÜV NORD во Германија.

Останати услуги

Нашата овластена техничка служба издава потврда за исполнување на посебни техничко-експлоатациони услови за возилата со кои се врши превоз во патниот сообраќај, во земјава и странство.

EURO Стандард

Според Законот за возила, возилата што ќе бидат увезени во Р.Македонија пред да бидат пуштени во сообраќај потребно е да се провери дали тие задоволуват некакви пропишани технички и еколошки барања.

Јавете се на:

+ 389 (0) 70 363 905

Пишете ни на:

info@mobile.mk

Јавете се на:

+ 389 (0) 70 363 905

Пишете ни на:

info@mobile.mk